НАЧАЛО ГЕРБ Ирена Соколова се срещна с жители на Община Перник

Ирена Соколова се срещна с жители на Община Перник

206
0
СПОДЕЛИ

20161017_140103Народният представител и зам.-председател на комисията по култура и медии в 43-то НС Ирена Соколова проведе приемен ден жители на град Перник и малките населени места в Общината. Перничани поставиха проблемите си пред депутата и потърсиха  съдействие по различни въпроси от административен и социален характер, както и такива, свързани със социална и трудова заетост. Представени бяха въпроси, свързани с инфраструктурата на селата Драгичево и Рударци.

Жител на с. Дивотино разговаря с Ирена Соколова по проблем, свързан с грешка в нотариалния акт  на земеделска земя. Народният представител се запозна подробно с казуса и след като потърси становището на компетентните инстанции,  посъветва гражданина да търси правата си по съдебен ред, тъй като отдавна е пропуснал законовите срокове за обжалване в Поземлената комисия.

Ирена Соколова бе потърсена за съвет във връзка с проблем, свързан с изплащането на  обезщетение след земетресението през 2012 г. От своя страна народният представител даде необходимите насоки относно процедурата, която следва да бъдат предприети.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име