НАЧАЛО ГЕРБ МГЕРБ-Перник награди победителите в конкурсите по случай хиляда години от битката на...

МГЕРБ-Перник награди победителите в конкурсите по случай хиляда години от битката на “Кракра”

345
0
СПОДЕЛИ

1DSC_0549В навечерието на празника на град Перник и честването по случай  1000-годишния юбилей от историческата битка на “Кракра”, МГЕРБ-Перник обяви победителите във обявените от младежите фотоконкурс и конкурс за есе  на тема „Хилядолетен Перник- страховита крепост, индустриален център-моят град днес“.

Фотографиите бяха оценявани на база най-много събрани гласове в страницата на конкурса в приложението Фейсбук. Авторът на снимката, събрала най-много гласове Лилия Момчилова, бе награден с ваучер за пазаруване в размер на 100 лв. Наградата за второ място, калъф за фотоапарат, получи Юлияна Стоянова. 32GB MicroSD карта памет получи Борислав Трендафилов. Отличените участници получиха своите награди лично от кмета на Община Перник и областен координатор на местната структура на ПП ГЕРБ д-р Вяра Церовска.

„За мен е удоволствие да връча наградите на толкова талантливи млади хора.  Не спирайте да развивате своя талант, защото той е безспорен. Продължавайте да показвате красотата на нашия град, бъдете горди , че сте перничани, защото сте жители на град с хилядолетна история и славни герои“, каза д-р Церовска.

Трите най-високо оценени фотографии вече са изложени в централния офис на ПП ГЕРБ-Перник.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име