НАЧАЛО ГЕРБ Народният представител Ирена Соколова проведе открита приемна с жители на град Радомир

Народният представител Ирена Соколова проведе открита приемна с жители на град Радомир

365
0
СПОДЕЛИ

20161024_121727Народният представител и зам.-председател на парламентарната комисия по култура и медии Ирена Соколова и кметът на Община Радомир Пламен Алексиев проведоха открита приемна с жители на града. Представителите на политическа партия ГЕРБ разговаряха с хората относно основните приоритети на кандидат-президентската двойка Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. Ирена Соколова разговаря с гражданите относно предложението за промяна в Изборния кодекс, внесено от ПП ГЕРБ.

„Нашата цел е да бъдат взети най-справедливите решения, за да могат българските граждани в България и в чужбина да упражнят без затруднение правото си на глас“, заяви Соколова. Относно графата в бюлетината „Не подкрепям никого“ тя подчерта, че предложение включва да се потвърдят досегашните законодателни правила и този вот да отчита като действителен, каквото беше първоначалното предложение на ГЕРБ.

Народният представител и кметът на Радомир бяха специални гости на празника по случай 10-годишния юбилей на Клуба на хората с увреждания в Радомир. Те отправиха своите поздрави и благопожелания към хората в неравностойно положение.

„Нека сърцата Ви винаги да бъдат изпълнени с любов и добрина, за да имате възможността да ги раздавате и получавате така, както е и до този момент. Желая ви да сте здрави и заедно, помагайки си да преодоляваме изпитанията! Уповавайки се на Бога и съблюдавайки общочовешките ценности можем да сме си опора един на друг, да си вярваме и да постигаме напредък. В живота няма нищо по-човешко от това. Всичко останало е преходно“, заяви Ирена Соколова.

Събитието бе уважено и от областният клубен ръководител на Жени ГЕРБ в Перник д-р Елза Драгомирова.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име