НАЧАЛО ГЕРБ Жени ГЕРБ-Перник организира форум „100 жени в управлението“

Жени ГЕРБ-Перник организира форум „100 жени в управлението“

272
0
СПОДЕЛИ

11036531_454969764669650_3087471259687262573_nВ събота (29-ти октомври) Жени-ГЕРБ–Перник ще бъде домакин на дискусия на тема „100 жени в управлението“. Форумът е част от поредица инициативи под надслов „100 жени…в България“, които ще се проведат в 28-те области в България в подкрепа на развитието, утвърждаването и усъвършенстването на жените в управлението, политиката и бизнеса. Инициатор и организатор на поредицата форуми е женската организация на политическа партия ГЕРБ. Събитието ще се осъществи под патронажа на Председателя на 43-то Народно събрание г-жа Цецка Цачева.

Дами от област Перник, заемащи високи управленски позиции, ще споделят своя опит и ще разкажат за това как успяват да постигат забележителни резултати. Как съвместява жената на управленска позиция ролите, в които животът я е призвал да влезе? Какво и струва усилието, което влага, за да е най-добра и като лидер, и като мениджър, и като съпруга, и като майка, и във всяка друга допълнителна нейна роля? Как подрежда приоритетите си и коя е по-силната привързаност- към личното (семейството) или общественото (работата)? Какво я мотивира по пътя й към напредъка и усъвършенстването и как се предпазва от изтощаване и прегаряне? Тези и още въпроси ще бъдат зададени по време на форума, организиран в Перник.

Участие във форума ще вземат жени директори на фирми, на банки и застрахователни дружества, неправителствени организации, училища, детски градини, отдели и дирекции в държавните структури и общинските институции, на културни, творчески и спортни формации, жени адвокати, лични лекари, изявени лидери и др.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име