НАЧАЛО ГЕРБ Кандидатпрезидентската двойка на ПП ГЕРБ посети Област Перник

Кандидатпрезидентската двойка на ПП ГЕРБ посети Област Перник

381
0
СПОДЕЛИ

14954358_10209652999433981_636334991_o (1)Кандидатпрезидентската двойка на ПП ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев, заедно с Председателя на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов, бяха на посещение в Област Перник. В обиколката си в областта кандиатите на политическата сила бяха придружени от областния координатор на местнаата структура на партията д-р Вяра Церовска, народния представител и председател на Жени ГЕРб Ирена Соколова, зам.-председателя на ПГ на ПП ГЕРБ Красимир Велчев и евродепутатът от ГЕРБ /ЕНП Владимир Уручев.

Гостуването започна от централния офис на ПП ГЕРБ в Перник, където Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще проведоха среща с областното и общинско ръководство на ГЕРБ.

Обиколката продължи с град  Брезник, където вицеадмирал Манушев и Цветан Цветанов присъстваха на изложбата „Късче от старо Граово“.

Президентските избори са изключително важни за политическата стабилност в страната – от тях зависи дали ще продължим напред, или ще се върнем назад в развитието си. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов в Брезник. Той обясни, че много от опонентите на ГЕРБ са заложили на популизъм и на внушения в тази кампания. „Те искат да разделят нацията. Политическите ни опоненти объркаха изборите и говориха повече за местни или за парламентарни, но не и за президентски избори“, заяви Цветанов.

От своя страна, вицеадмирал Пламен Манушев призова присъстващите да направят правилния избор и да изберат Цецка Цачева за първата жена президент на България с номер 17 в бюлетината. „Ние няма да ви подведем и няма да предадем България“, категоричен бе кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент. З а да се помолят за здраве и просперитет на целия български народ, гостите посетиха храм „Света Петка“. ПП ГЕРБ е дарила на тази църква шест резбовани стола,.

След празника в Брезник Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев, председателят на Националния предизборен щаб и зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов, областният координатор на ГЕРБ и кмет на Перник Вяра Церовска, народните представители Ирена Соколова и Красимир Велчев, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев и представителите на ГЕРБ от областта бяха гости на празника по повод Деня на плодородието в Земен.

Цветан Цветанов заяви, че традициите трябва да се съхраняват за бъдещите поколения. „Тези празници ни връщат в миналото и ни помагат да запазим духовността си и да съхраняваме българщината“, каза той.

Зам.-председателят на ГЕРБ обясни пред гостите и жителите на Земен, че няма да говори за политическите опоненти на ГЕРБ, защото България се нуждае от единение. Цветанов призова хората да бъдат отговорни в решенията си. „Правителството трябва да бъде стабилно и да помага на силната местна власт, за да имаме тези успехи, които имаме днес“, категоричен бе Цветан Цветанов.

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев приветства опазването на вековните традиции в Земен и заяви, че никога не е виждал по-хубави български носии. Вицеадмирал Манушев обясни, че е добруджанец и цяла Добруджа знае и помни подвига на 1-ва Софийска дивизия, взела Тутракан и освободила Добруджа. „Поклон пред великия генерал Тошев и „желязната дивизия“, дали живота си за отечеството. България е била силна, когато и е имала национални идеали. Поклон пред паметта на всички загинали и вечна им слава“, каза Пламен Манушев.

Благодарение на работата на двете правителства на Бойко Борисов в цялата страна виждаме, че има обновена инфраструктура, нови площади и санирани сгради – това е най-социалната политика. Признават ни го и хора, които досега не са ни подкрепяли. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на официално откриване на общински пазар в Радомир. „Въпреки че БСП от парламентарната трибуна лъжеха, че ще вземем жилищата на хората и ще искаме да връщат парите за безвъзмездното саниране с лихвите, българските граждани се убедиха, че ГЕРБ изпълнява поетите ангажименти и резултатите са реални. Постигнатото е в интерес на всички, не само на симпатизантите на партията“, заяви Цачева.

По думите й, това искат всички хора в България – да живеят мирно и спокойно, държавните институции да охраняват надеждно границата и да осигурят сигурността на всички български и европейски граждани. „Когато има стабилност, политическите сили не чертаят разделителни линии и няма политически кризи, институциите работят открито и достъпно за българските граждани и се случват добрите неща за България“, категорична бе Цачева.

С бурни аплодисменти бяха посрещнати кандидатите на политическата сила в читалище „Напредък“ в Радомир. Кандидатът на ГЕРБ за президент посочи, че благосъстоянието на българските граждани се подобрява.  Цачева подчерта, че стабилността във вътрешнополитически план е много важна и за образа на държавата ни пред Европа и света. „Ние сме уважавани от съседите ни, в регион, изпълнен с предизвикателства. България е уважавана от своите партньори в Европа. Имаме приятели и съюзници в лицето на ЕС и НАТО. Днес България е редом до другите европейски народи. От нас се очаква да продължим безалтернативната посока за развитие на страната на“, обясни тя.

„Обикаляме страната 25 дни, навсякъде хората ни заявяват своята подкрепа. Затова съм убеден, че България ще има своята първа жена президент – Цецка Цачева“, заяви кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев.  Той подчерта, че България е силна, когато е единна. „Днес се нуждаем от обединение след 27 години лутане. Целият народ трябва да застане зад европейското развитие на България. Когато има стабилна държавна власт, парите достигат дори и до най-малките населени места. При политическа криза, развитието спира“, каза още вицеадмирал Манушев.

Кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев официално откриха новата  спортна площадка в двора на ТПГ „Мария Кюри“, в квартал „Изток“. Това е четвъртата изградена от Общината площадка в Перник от началото на мандата на кмета д-р Вяра Церовска.

Гостите на събитието станаха свидетели на футболен двубой между отборите „Миньор-Перник“ и „Металург-Перник“. Капитаните на двата отбора подариха на Цецка Цачева и Пламен Манушев фланелки с номер 17 и им пожелаха успех в неделя.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име