НАЧАЛО ГЕРБ Десните сили в Перник се обединиха в подкрепа на кандидат-президентската двойка Цецка...

Десните сили в Перник се обединиха в подкрепа на кандидат-президентската двойка Цецка Цачева-Пламен Манушев

371
0
СПОДЕЛИ

00DSC_0718На паметната  дата  за демокрацията в България, 10 ноември, десните политически сили в Перник показаха единство в избора си за по-добро бъдеще на българската държава. На символичното  за  демократичния преход в Перник място – паметника на Кракра Пернишки, където  е проведен първият митинг на дясно мислещите хора, десните сили си подадоха ръка в съдбоносен за страната момент. Политическа партия ГЕРБ  и останалите партии в дясното политическо пространство в града на Кракра, застанаха зад кандидатите за президент и вицепрезидент Цецка Цачева и  вицеадмирал Пламен Манушев и призоваха  българските граждани  да подкрепят най-подготвените и достойни кандидати, отстояващи демократичните и европейски  ценности.

Вяра Церовска – областен координатор на ПП ГЕРБ –Перник подчерта, че десните сили са извървели  дълъг път, за да бъдат част от голямото европейско семейство.

„Подкрепяме държавността, подкрепяме изграждането на новия  облик на България. Ние сме в Европа, искаме да бъдем част от нея! Затова ще гласуваме за разумния и предвидимия път. Затова ще подкрепим кандидатите  с номер 17 – г-жа Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев!“, заяви д-р Церовска.

Народният представител и общински ръководител на местната структура на ПП ГЕРБ Ирена Соколова подчерта, че в неделя цялото дясно пространство и ГЕРБ  ще подкрепят създаденото  и изграденото от политическа партия ГЕРБ.

„В неделя ние ще избираме как искаме да продължим да живеем – с направеното или с обещанията? С чистата истина или приказките за светло бъдеще?Вървейки с малки и уверени крачки по пътя на развитието или с големите мечти за генерална промяна? От този избор зависи политическата стабилност в страната и по границата. Гласувайки за г-жа Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев за президент и вицепрезидент на Република България ние даваме своя глас за опитността, професионализма  и високия морал в политиката“, каза Ирена Соколова.

Председателят на областния съвет на СДС-Перник Юлиан Ситарски призова всички представители на автентичната десница, всички симпатизанти и съмишленици на СДС и на цялото дясно пространство да излязат и да упражнят своя вот в неделя.

„Нека излезем на всяка цена, защото в неделя е съдбоносния избор за цяла България. Да гласуваме за г-жа Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. Успех на всички ни  и на цяла България!“, каза още той.

„На тази сакрална дата 10-ти ноември Движение България на гражданите смята ,че това е най-удачния път за подкрепа на достойния десен кандидат г-жа Цачева. Като представители на Реформаторския блок, ДБГ призоваваме  всички дясно мислещи хора да гласуваме с номер 17“, заяви Людмил Веселинов, член на националния съвет  на Движение България на гражданите.

Галина Димитрова, областен председател на БЗНС- Перник призова хората категорично да отстоим българския цивилизационен избор като членове на НАТО  и на Европа.

„Призовавам  всички наши  симпатизанти, членове и съмишленици, така както земеделското движение през  годините  е отстоявало с цената на живота и кръвта си демократичните ценности и принципи, така и на 13 ноември да излязат всички и категорично да застанем зад кандидатурата на Г-жа Цачева  и Г-н Манушев, кандидати за президент и вицепрезидент на Р България“, каза още тя.

Седефчо Варадинов, председател на  Демократическата партия в Перник подчерта, че представителите на Демократическата партия,която е една от най-старите партии,винаги са били силно дясно ориентирани и винаги са били за ЕС за Европа.

„Никога не сме били и няма да бъдем против Европейското единство! Затова ще подкрепим г-жа Цецка Цачева за президент на България“, заяви председателят на ДП в Перник.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име