НАЧАЛО ГЕРБ Представители на ПП ГЕРБ-Перник се потопиха в магията на благотворителния спектакъл, организиран...

Представители на ПП ГЕРБ-Перник се потопиха в магията на благотворителния спектакъл, организиран от ученици на ПМГ „Христо Смирненски“

233
0
СПОДЕЛИ

DSC_0980Благотворителен спектакъл „Коледна магия“ организираха за трета поредна година ученици от 11 „Г“ клас при ПМГ „Христо Смирненски“. Възпитаниците на Природоматематическата гимназия отново потърсиха подкрепа  за своята благородна кауза – да усмихнат повече деца в неравностойно положение и да ги накарат да повярват в чудесата.

Коледната магия на учениците от ПМГ успя да докосне сърцата на стотици перничани. Сцената на драматичен театър „Боян Дановски“ бе изпъстрена  с  уникално светлинно шоу, много танци, акробатика, балет и музика.

Заедно със съучениците, учителите,родителите и гостите, в магията на спектакъла се потопиха кметът на Община Перник и областен координатор на местната структура на политическа партия ГЕРБ д-р Вяра Церовска, народният представител Ирена Соколова, зам.-кметът Владислав Караилиев, областният управител д-р Александър Александров, председателят на групата общински съветници от ПП ГЕРБ Румяна Гьорева.

Тази година учениците искат да сбъднат мечтите на 9-годишния Симеон Руевски, който води неравностойна битка с туморно образувание в мозъка.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име