НАЧАЛО ГЕРБ Жени ГЕРБ-Перник с дарения на АГО в МБАЛ „Рахила Ангелова“

Жени ГЕРБ-Перник с дарения на АГО в МБАЛ „Рахила Ангелова“

804
0
СПОДЕЛИ

DSC_0563 - CopyПо традиция женската организация на ГЕРБ-Перник направи дарение на акушеро-гинекологичното отделение на МБАЛ „Рахила Ангелова”  по случай Деня на родилната помощ. Дамите дариха компютърна конфигурация за нуждите на акушеро-гинекологичното отделение,  както и телевизор на отделението по Неонатология.

„Искаме да изкажем нашата безкрайна признателност към завеждащите двете отделения  д-р Лазов и д-р Маринова, и към  целия акушеро-гинекологичен персонал  в МБАЛ „Рахила Ангелова”. Благодарим ви за професионализма и за грижата, която полагате за появата на нов живот“, сподели областният ръководител на ЖГЕРБ-Перник д-р Елза Драгомирова.

Поздрав към екипа на отделението  отправи и областният координатор на Алианса на българските акушерки и член на общинското ръководство на Жени ГЕРБ-Перник Валентина Страхилова.

„С гордост мога за заявя, че нашата професия е призвание. Тя е отговорност, но и щастие, защото именно ние  сме тези, които поемат глътката живот“, подчерта Валентина Страхилова.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име