НАЧАЛО ГЕРБ ПП ГЕРБ-Перник регистрира листата си за народни представители в РИК

ПП ГЕРБ-Перник регистрира листата си за народни представители в РИК

464
0
СПОДЕЛИ

16730159_677158012457156_8089560348566353346_nПП ГЕРБ-Перник регистрира в РИК листата си с народни представители за предстоящите предсрочни парламентарни избори на 26-ти март. Документите бяха внесени от областния координатор на  политическата сила в Перник  д-р Вяра Церовска.  Тя бе придружена от водача на листата Красимир Велчев.

„Ние сме за разума, за силата и за успеха“, категорично заяви д-р Церовска.

Водачът на листата Красимир Велчев очаква  да продължи промяната в мисленето и в съзнанието на хората. Според него  без промяна в мисленето е невъзможна промяна в страната.

„За мен е чест, че местната организация се отнася с такова доверие към мен. Аз съм биткаджия и по същия начин ще защитавам интересите на всички избиратели. Ще защитавам правата на жителите на Перник“, посочи Красимир Велчев.

Красимир Велчев е член на Изпълнителния съвет на ПП ГЕРБ, зам.-председател на Парламентарната група на политическата сила в 43-то Народно събрание и народен представител в 41-во, 42-ро и 43-то НС.

На второ място е Ирена Соколова, психолог, председател на Жени ГЕРБ, народен представител в 41-во, 42-ро и 43-то НС, зам.-председател на Парламентарната комисия по култура и медии и общински ръководител на ПП ГЕРБ-Перник.

Трета в листата е Любка Димитрова, зам.-кмет на Община Радомир и общински ръководител на женската структура на ПП ГЕРБ, председател на общинската организация на БЧК в Радомир, дългогодишен директор на НУ „Архимандрит Зиновий“-гр. Радомир.

На четвърто място е д-р Александър Александров, специалист УНГ, Областен управител на област Перник, член на общинското ръководство на партията, бивш управител на Белодробната болница в Перник.

На пето място в листата е д-р Веселина Шишкова, лекар Спешна медицина,  председател на Общински съвет-Трън и директор на Центъра за спешна медицинска помощ в града.

Шести в листата за област Перник е Денислав Захариев, най-младият зам.-кмет на Община Перник, областен  координатор на МГЕРБ-Перник и бивш Секретар на Община Перник, юрист.

На седмо място се нарежда д-р Елза Драгомирова, областен клубен ръководител на Жени ГЕРБ-Перник и директор на Областна дирекции по безопасност на храните-Перник, магистър по ветеринарна медицина и ветеринарна администрация, експерт по безопасност на храните от животински произход.

На осмо място е Румяна Гьорева, зам.-председател на Общински съвет-Перник и председател на групата съветници от политическа партия ГЕРБ, бивш зам.-кмет на Община Перник, експерт в сектор „Образование“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име