НАЧАЛО ГЕРБ Красимир Велчев беше гост на 95-та годишнина на ПМГ „Христо Смирненски“...

Красимир Велчев беше гост на 95-та годишнина на ПМГ „Христо Смирненски“ в Перник

239
0
СПОДЕЛИ

0DSC_3243Кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ – Перник бяха сред официалните гости на тържественото честване на 95-та годишнина на ПМГ „Христо Смирненски“ в Перник. Сред тях беше и водачът на листата Красимир Велчев.

Кметът на Община Перник Вяра Церовска, която е възпитаник на гимназията, отправи специално приветствие към  учителите и учениците. Тя им пожела преди всичко здраве, успех и креативност.

„Благодаря, мое мило училище, затова което си ми дало.В  часовете, изпълнени с вълнения, напрежение, въпроси, емоции , изживях едни от най-скъпите спомени. Благодаря на  учителите, които винаги ще нося в сърцето си и които изграждат добрите хора и личности  в Перник и България“, сподели с вълнение кметът Вяра Церовска.

Възпитаниците  на учебното заведение представиха стилна и емоционална празнична програма. Тя включваше емблематични български песни, както и уникални изпълнения на малките грации от ОДК. Кулминация на тържеството беше светлинно шоу, представено в ритъма на народните танци.

Поздрав към гостите отправи и директорът на учебното заведение Емилия Грозданова.

Учениците на ПМГ „Христо Смирненски“ са носители на множество награди от олимпиади и състезания. Те са прославили града ни в цялата страна и зад граница.

Учебното заведение печели и много конкурси и проекти за по-добра учебна база.

На тържественото честване в Двореца на културата присъстваха бивши възпитаници и учители на училището.

Сред гостите  бяха и другите  кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ – Перник Ирена Соколова,  д-р Александър Александров , Денислав Захариев, д-р Елза Драгомирова и Румяна Гьорева.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име