НАЧАЛО ГЕРБ Младежи от Перник участват в осмия Зимен университет на МГЕРБ

Младежи от Перник участват в осмия Зимен университет на МГЕРБ

460
0
СПОДЕЛИ

16998182_1434155703270927_3167891216934173463_nПредставители на младежката структура на политическа партия ГЕРБ- Перник участват в осмия Зимен университет на МГЕРБ  под надслов „Силата да продължим“. Форумът беше открит от зам.-председателя на ГЕРБ г-н Цветан Цветанов, председателя на МГЕРБ Георг Георгиев. На събитието присъства председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Правилният избор за България е ГЕРБ, защото ние доказахме, че можем да управляваме страната. Стремим се към 11-та победа с номер 11 в бюлетината, за да се противопоставим на популизма и да продължим да надграждаме постигнатото с реални решения за България. Ние няма да позволим държавата ни да бъде отклонена от единствения възможен път за развитие – европейският“, заяви Цветаноов по време на откриването на Осмия зимен университет на МГЕРБ.

Сред лекторите на събитието са зам.-председателят на ГЕРБ и кмет на София Йорданка Фандъкова, председателят на Комисията по образование и наука в 43-тото Народно събрание Милена Дамянова, Министърът на енергетиката в правителството на Бойко Борисов Теменужка Петкова, бившият регионален министър Лиляна Павлова , министърът на труда и социалната политика в кабинета „Борисов 2“ Зорница Русинова, евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев, Андрей Новаков, Андрей Ковачев,  Ева Паунова и Емил Радев, председателят на Комисията по енергетика в 43-тото Народно събрание Делян Добрев  и Христо Гаджев, член на Комисията по отбрана и сигурност в 43-тото НС.

Осмият зимен университет на МГЕРБ се провежда на 25-ти и 26-ти февруари 2017 г.  в Сандански.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име