НАЧАЛО ГЕРБ Красимир Велчев в Перник: Младите хора ще бъдат носителите на промяната в...

Красимир Велчев в Перник: Младите хора ще бъдат носителите на промяната в правосъдната система

256
0
СПОДЕЛИ

17036665_10208404462010742_156963061_oОще преди 2500 години, Платон е казал, че най-големият проблем в обществото е ненаказаната несправедливост. 2500 години по-късно продължаваме да се борим с този проблем. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ-Перник Красимир Велчев на среща с избиратели и с лидера на политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов.

„Приоритетите в предизборната програма на политическа партия ГЕРБ са може би най-добре отразени в листата ни тук в Перник. Имаме трима лекари, двама учители, един млад юрист. Искрено вярвам, че именно младите хора са тези,  които ще променят правосъдната система в България. Явно е, че е необходимо да вложим много труд, много енергия. Каквито и реформи да бъдат направени в съдебната система обаче, ако липсват качествени хора, няма да постигнем нищо“, каза още Красимир Велчев. Политическата  програма  на ПП  ГЕРБ  поема ангажимент за преследване на корупцията по високите етажи на властта и прекратяването на формализма в наказателния процес. Благодарение на строгата финансова политика в рамките на двете правителства на Бойко Борисов, брутният вътрешен продукт нараства от 63 милиарда на 90 милиарда.

„Ние поемаме като ангажимент да продължим работата в тази насока, за да може след 4 години брутният вътрешен продукт да бъде 110 милиарда лева“, посочи  водачът на листата на ГЕРБ.

Пред пълната зала на театър „Боян Дановски“ областният координатор на ГЕРБ-Перник Вяра Церовска направи емоционално представяне на отбора на победата в Перник.

„Листата, която политическа партия ГЕРБ предлага, е най-добрата, защото хората, които са част от нея са най-добрите“, заяви д-р Церовска. Тя категорично заяви, че кандидатите на политическа партия ГЕРБ са личности с авторитет, които могат ясно да изразят своята позиция и да отстояват своето мнение, но най-вече да представят достойно хората, които ги избират.

„ГЕРБ е единствената партия в най-новата ни история, която успя да удържи на думата си, да изпълни обещанията си и да оправдае очакванията на своите избиратели“, категорична беше тя.

Бившият министър по европейските фондове и икономическата политика и член на изпълнителната комисия на ГЕРБ Томислав Дончев и бившият министър на финансите Владислав Горанов анализира финансовото състояние на управлението на правителството на Бойко Борисов и не скриха постигнатите резултати в отделните сектори.

На срещата присъстваха всичките кандидати за народни представители от ПП ГЕРБ в 14-Многомандатен избирателен район-Красимир Велчев, Ирена Соколова, Любка Димитрова, д-р Александър Александров, д-р Веселина Шишкова, Денислав Захариев, д-р Елза Драгомирова и Румяна Гьорева.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име