НАЧАЛО ГЕРБ Кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ-Перник разговаряха с жители на с....

Кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ-Перник разговаряха с жители на с. Расник

211
0
СПОДЕЛИ

17098234_684752848364339_5160466585778094060_n (1)Видими са резултатите от управлението на ГЕРБ. Ефективното поддържане, модернизацията и развитие на транспортната инфраструктура винаги са били  наши приоритети и ще останат такива и за в бъдеще. Сами виждате пътищата, които бяха  направени, както в Перник, така и в целия Югозападен регион. Успяхме да направим много, благодарение на усилията на цялото правителство, но ни предстои още много работа. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ в Перник Красимир Велчев на среща с жители на село Расник. Той обясни, че реализацията на нови пътища и близостта до столицата са причина младите хора да изберат да останат в града и да търсят професионална реализация тук.

На дискусията присъстваха кандидатите за народни представители Ирена Соколова, д-р Александър Александров,  Денислав Захариев, д-р Елза Драгомирова и Румяна Гьорева. Очертани  бяха основните приоритети от предизборната програма на партията в различни сфери.

„Политическа партия ГЕРБ  влиза  на всички избори с лице към нашите избиратели, с обращение за подкрепа и с обещания, които задължително спазваме. Вие сами го потвърдихте. Темите, които вие изведохте като важни, вече са в дневния ред на управляващите и ние ги изпълняваме“, категорично заяви кандидатът за народен представител и национален лидер на Жени ГЕРБ Ирена Соколова.

Зам.-кмета на Перник и кандидат за народен представител Денислав Захариев обясни, че на кмета ще му бъде много по-трудно да се справя с проблемите в Общината, ако няма подкрепата на централната власт и именно затова е изключително важно на 26-ти март да направим един разумен избор.

Кметът на Перник Вяра Церовска подчерта, че държавата се нуждае от спокойствие в и финансова стабилност, каквито единствено правителството на ПП ГЕРБ успя да постигне в рамките на двата управленски мандата.

Жителите на село Расник потвърдиха, че основните проблеми в селото, свързани с боклука и безводието, вече са в процес на решаване.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име