НАЧАЛО ГЕРБ Красимир Велчев в с. Кладница: ГЕРБ гарантира стабилност на пенсионната система, чрез...

Красимир Велчев в с. Кладница: ГЕРБ гарантира стабилност на пенсионната система, чрез поетапно увеличаване на пенсиите

178
0
СПОДЕЛИ

17193835_10208448295146543_1433758972_oПолитическа партия ГЕРБ гарантира стабилност на пенсионната система, чрез поетапно увеличаване на пенсиите. Това каза водачът на листата на ПП ГЕРБ в Перник Красимир Велчев в разговор с жители на с. Кладница. Той посочи, че данните са изчислени на база на икономическия растеж, постигнат в последните две години, както и, че приоритет в програмата на ГЕРБ е увеличението на минималната и на средната работна заплата.

„Ако искаме да имаме растеж и в икономиката, и в жизнения стандарт, е необходимо да има на първо място справедливост“, заяви водачът на ГЕРБ. Той изтъкна, че приоритет в програмата на партията е грижата за човешкия капитал като на първо място са образованието, сигурността, справедливостта и повишаването на доходите на хората.

„Ние гарантираме, че всеки ден ще отстояваме интересите на жителите на област Перник. Ще работим за това те да остават тук, да имат по-добри перспективи за работа, кариера, достоен живот и условия за отглеждане на децата си“, заяви още Красимир Велчев.

Приоритетите в предизборната програма на ГЕРБ представи Румяна Гьорева, експерт в сектор „Образование“ и кандидат за народен представител. Тя отбеляза, че образованието е и ще продължи да бъде приоритетна тема за политическата сила, защото няма как да говорим за повишаване на стандарта на живот на хората, ако нямаме качествено  образование.

„Нашата основна цел е преодоляване на неграмотността чрез качествено образование и подкрепа за децата“, категорична беше Румяна Горева.

Кметът на населеното място Васил Мирчев представи листата с кандидати за народни представители на политическата сила като отбор  от отговорни личности и доказани професионалисти.

„Призовавам всеки от вас на 26-ти март да направи разумния избор като избере номер 11 в интегралната бюлетина“, заяви кметът на с. Кладница.

На срещата присъстваха областният координатор на ПП ГЕРБ-Перник д-р Вяра Церовска  и кандидатите за народни представители Ирена Соколова, д-р Александър Александров, Денислав Захариев и д-р Елза Драгомирова.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име