НАЧАЛО ГЕРБ Красимир Велчев: Политическа партия ГЕРБ предлага реални и изпълними политики в интерес...

Красимир Велчев: Политическа партия ГЕРБ предлага реални и изпълними политики в интерес на българските граждани

188
0
СПОДЕЛИ

17176072_10208448035980064_1137143568_oПолитическа партия ГЕРБ предлага реални и изпълними политики в интерес на българските граждани. Приоритетите за региона на Перник са много амбициозни и съм сигурен, че ще успеем да ги постигнем заедно. Това заяви на среща със служителите и работниците във фирма за производство на сладки и сладкарски изделия „Топ Бискит“ ООД водачът на листата на ГЕРБ в Перник Красимир Велчев. Пред присъстващите той разясни двата основни приоритети в следващ управленски мандат – добро образование и висок икономически растеж с цел осигуряване на по-високи доходи за хората. Красимир Велчев подчерта, че за реализацията на тази цел е необходима силна и работеща икономика, защото икономиката е тази, която повишава доходите.

В рамките на срещата бяха представени акцентите в предизборната програма на ПП ГЕРБ. Кандидатът за народен представител и национален лидер на Жени ГЕРБ  Ирена Соколова подчерта, че приоритет в програмата на ГЕРБ е увеличението на минималната и на средната работна заплата. Тя заяви категорично, че за постигане на конкурентоспособна икономика и подобряване на производителността на труда, е необходимо сътрудничество между държавата и бизнеса.

Четвъртият в листата на ГЕРБ д-р Александър Александров заяви категорично, че програмата за управление на ГЕРБ е насочена към хората и залага мерки за подобряване на състоянието на редица сектори – здравеопазване, образование, сигурност, социална политика, икономика. Той призова хората да не се подвеждат по популистки обещания и да подкрепят партията, доказала, че работи в интерес на българските граждани.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име