НАЧАЛО ГЕРБ Красимир Велчев: Гордея се с листата на ГЕРБ в област Перник

Красимир Велчев: Гордея се с листата на ГЕРБ в област Перник

202
0
СПОДЕЛИ

DSC_1183Гордея се с листата на ПП ГЕРБ в Перник. Личностите, които птедставят партията ни в Перник сякаш най-добре отразяват приоритетите в предизборната ни програма. Това заяви водачът на политическа партия ГЕРБ в 14-ти многомандатен избирателен район Красимир Велчев в разговор със служителите на фирма „Прим“ ООД. Той запозна присъстващите с акцентите в предизборната програма на политическата сила.

“ В рамките на следващ 4-годишен мандат е възможен значителен ръст на минималните доходи“, заяви Красимир Велчев и добави, че доходите трябва да растат с ръста на икономиката. Той обясни, че сигурността на гражданите и стабилността в държавата са издигнати като национален приоритет в управленската програма на партията.

„Ако спечелим изборите, ние ще продължим да надграждаме политиката, която и досега сме водили“, категоричен беше той. Велчев подчерта, че ГЕРБ ще работи за възстановяване на дуалното обучение и за насърчаване на връзката на образователната система с нуждите на пазара на труда“, каза още той.

Втората в листата Ирена Соколова призова присъстващите да гласуват с разум и поглед към бъдещето.

По случай Международния ден на жената кандидатите за народни представители поднесоха на работещите във фирмата дами цвете, като им пожелаха да бъдат здрави, обичани и щастливи.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име