НАЧАЛО ГЕРБ Красимир Велчев разговаря със спортистите от спортен клуб по борба „Миньор“-Перник

Красимир Велчев разговаря със спортистите от спортен клуб по борба „Миньор“-Перник

188
0
СПОДЕЛИ

17204102_10208455477206090_915739536_nКандидатите за народни представители на политическа партия ГЕРБ в Перник Красимир Велчев и Денислав Захариев се срещнаха със спортистите от спортен клуб по борба  „Миньор“-Перник. В спортна зала „Дружба“ представителите на политическата сила бяха посрещнати от световния и европейски шампион по класическа борба Иво Ангелов. Те видяха от първо лице условията, при които тренират спортистите  и се запознаха в детайли с проблемите в този спорт.

Водачът на листата на ГЕРБ Красимир Велчев пое ангажимент в следващото народно събрание работи за законодателни промени, свързани с достъпа на всяко дете до спорт.

„Като запален спортист ми е наистина болно, че все повече деца, за съжаление, избират да останат вкъщи и да играят компютърни игри, вместо да излязат навън да спортуват. Необходимо е децата да бъдат възпитавани на практика да използват уменията си, като ги превръщат в трайни навици. Спортът възпитава, дисциплинира и учи хората да преминават по-лесно през различните предизвикателства на живота“, заяви Красимир Велчев. Той подчерта, че политическа партия ГЕРБ ще продължи ще работи за подобряване на условията за инвестиции в спорта, както и за  изграждането и реконструкцията  на спортни зали и съоръжения.

От своя страна световният шампион изрази  своята признателност  към правителството на Бойко Борисов, с  чието решение за този през 2017 г. спорт беше отпуснат рекорден за борбата бюджет в размер от 3 млн. лева.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име