НАЧАЛО ГЕРБ Красимир Велчев: От нашия избор зависи стабилността на държавата ни

Красимир Велчев: От нашия избор зависи стабилността на държавата ни

209
0
СПОДЕЛИ

1DSC_4752Призовавам всички българи на 26-ти март да излезем и да упражним правото си на глас, защото от това кой ще управлява зависи стабилността на българската държава. Това заяви водачът на ПП ГЕРБ в 14-ти МИР-Перник в разговор със служители на предприятията  „Колбасо“ ООД и „Мелбон“ АД. Той призова работниците и служителите да не се поддават на популистката риторика на голяма част от политическите сили ези, които се опитват да се заиграват със страховете на хората.

„Доверете се на партията, която предлага предвидими и реални политики и е доказала, че работи в интерес на българските граждани“, заяви още Красимир Велчев.

Кандидатът за народен представител и национален лидер на Жени ГЕРБ Ирена Соколова подчерта, политическа партия ГЕРБ ще продължи да работи за устойчивото развитие на страната ни.

“ В предизборната си програма поставяме акцент  върху развитието, образованието и доходите на хората. Нашата задача е да заздравим връзката образование-кариера-доходи“ , заяви Ирена Соколова. Тя обясни,  че в програмата на ГЕРБ по отношение на образованието акцентите са няколко – грамотност, качество, инвестиции в учителите и професионално образование.

„Инвестицията в образованието, е развитие на грамотността и успеха на нацията и инвестиция в бъдещето“, каза още Соколова.

„Смело мога да заявя, че политическа партия ГЕРБ не дава напразни обещания. Видими са резултатите от нашите политики. Има още много задачи, които трябва да се свършат, предстои много работа, за да се постигне стабилност в държавата“, заяви д-р Александър Александров.

„Подкрепете ни, като изберете номер единадесет в интегралната бюлетина, за да продължим започнатото и да затвърдим развитието на България“, заяви седмата в листата на политическа партия ГЕРБ д-р Елза Драгомирова.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име