НАЧАЛО ГЕРБ ГЕРБ-Перник: До няколко месеца село Ярджиловци ще има водопровод

ГЕРБ-Перник: До няколко месеца село Ярджиловци ще има водопровод

333
0
СПОДЕЛИ

1DSC_5269_Easy-Resize.com (1)До няколко месеца село Ярджиловци ще има водопровод. Това обещаха кандидатите за народни представители от политическа партия ГЕРБ-Перник на среща с жители на населеното място. Те обясниха, че въпреки обещанията по време на дългогодишното червено управление и на Община Перник, и на селото, водопровод така и не беше направен.

„Ние ще работим за това да задържим децата си в България. Ще работим за това детските надбавки да бъдат част от демографската политика, да бъдат предоставени повече възможности на младите хора да останат в България с финансови стимули за всяко едно семейство“,  заяви водачът на листата  на ПП ГЕРБ-Перник Красимир Велчев. Той отбеляза, че управленската програма на политическа партия ГЕРБ   е ориентирана към нуждата на всеки един човек.

„Социалните помощи трябва да помагат само на най-бедните, а всички хора, които работят, да бъдат стимулирани“, каза още Красимир Велчев. Той обясни, че най-нуждаещи са пенсионерите и техните доходи  ще бъдат повишени при бъдещо управление на ГЕРБ.

Кандидатът за народен представител и национален председател на Жени ГЕРБ Ирена Соколова обясни, че с политическата си програма партията поема  ангажимент да не се закриват училища като финансирането им няма да зависи изцяло от броя на децата в тях.

„Първи национален приоритет в предизборната програма на партията е да работим за това подготовката и знанията на учениците да бъдат съизмерими и достатъчни за нуждите за развитие на науката и на пазара“, заяви Соколова.

Четвъртият в листата и бивш областен управител на Перник д-р Александър Александров сподели,  че  именно правителството с министър председател Бойко Борисов, в е осигурило средства за реновиране на местната църква, като първият транж от 200 000 лева вече е преведен. Той допълни, че ПП ГЕРБ е единствената политическа сила в страната, която реално изпълнява поетите си ангажименти и не разчита на популистки обещания.

Кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ в Перник дадоха отговор на всичките въпроси на жителите на село Ярджиловци. Срещите по места продължават.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име