НАЧАЛО ГЕРБ Красимир Велчев: Перник разполага с всички предпоставки за изграждане и развитие на...

Красимир Велчев: Перник разполага с всички предпоставки за изграждане и развитие на индустриална зона

213
0
СПОДЕЛИ

1DSC_5372_Easy-Resize.comПрограмата на ГЕРБ предвижда обособяването на минимум 5 икономически зони в страната – две в Южна и три в Северна България. Няма нищо по-нормално една от тези зони да бъде именно тук в Перник. Градът разполага с всички предпоставки за изграждане и развитие  на индустриална зона.   Това заяви на среща с жители на с. Мещица водачът на листата с кандидати за народни представители на ПП ГЕРБ-Перник Красимир Велчев. Той обясни, че в рамките на двата мандата на правителствата начело с Бойко Борисов, средната работна заплата в страната се е увеличила с 380 лева, като отбеляза, че постигането на минимална работна заплата в размер на 650 лева е възможно, без това да създава натиск върху заетостта. Водачът на ГЕРБ обясни, че тази прогноза може да се направи на база развитието на икономиката от последните години при управлението на партията.

„Само за последното тримесечие на миналата година имаме 3.6% икономически растеж –вторият най-висок ръст в икономиката в целия ЕС“, заяви Красимир Велчев.

Втората в листата Ирена Соколова сподели, че управленската програма на политическа партия ГЕРБ предвижда в рамките на следващия четиригодишен мандат на партията минималната пенсия се увеличи до 300 лева.

„Необходима е реформа, с която да се преразгледат фалшивите инвалидни пенсии и незаконно ползваните социални привилегии. Това ще освободи финансов ресурс, който да се използва за хората, които наистина имат нужда от подкрепа”, обясни Ирена Соколова. Тя подчерта, че активното гласуване само ще противостои на контролирания и манипулиран вот.

На срещата присъстваха и другите кандидати за народни представители от ПП ГЕРБ д-р Александър Александров, Денислав Захариев и Румяна Гьорева.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име