НАЧАЛО ГЕРБ Красимир Велчев: Приоритет на ГЕРБ е грижата за хората

Красимир Велчев: Приоритет на ГЕРБ е грижата за хората

193
0
СПОДЕЛИ

17357262_10208529481696156_707046081_oКандидатите за народни представители на ПП ГЕРБ в област Перник разговаряха с жителите на брезнишките села Слаковци, Бегуновци, Велковци, Кошарево и Секирна.
„Ние не даваме напразни обещания. Това ни отличава от другите партии. Ние работим и постигаме реални резултати. Няма друга партия, която да е показала такъв ръст на икономиката. За два непълни мандати успяхме да увеличим с цели 50% брутния вътрешен продукт на страната. Ако продължаваме с тези темпове, съвсем логично е, в края на един пълен 4-годишен мандат средната работна заплата да стане 1500 лева“, заяви водачът на листата Красимир Велчев и подчерта, че партията няма да допусне компромис в изпълнение на политиките, които са представени в предизборната програма на партията.
„Влязох в политиката, защото ми омръзна да бъдем лъгани. С Бойко Борисов ни свързва дългогодишно приятелство, което датира още от времето времето преди да създадем политическа партия ГЕРБ“, откровено сподели Велчев. Той обясни, че приоритет на ГЕРБ е грижата за хората.
„В следващ управленски мандат ще инвестираме най-много средства в развитие на образованието и здравеопазването“, каза още той.
Кандидатът за народен представител и номер две в листата Ирена Соколова заяви, че представителите на политическа партия ГЕРБ винаги се отзовавали, когато в населеното място е изпитвало трудности, така че проблемите и на земеделци, и на стопани, и на производители, и на животновъди, да бъдат разрешени.
„Социалната дейност и нуждите на човека са наш приоритет. Повишаваме доходите, защото развиваме икономиката. Повишаваме пенсиите, заплатите и работим за увеличаване на квалификацията на кадрите“, каза Ирена Соколова. Тя подчерта, че много усилия изискваше почистването на речното корито, направата на моста и изграждането на пътя Кошарево-Брезник, но вече са факт.
„Ако искаме да продължим политиките, които започна политическа партия ГЕРБ, ни е нужна вашата активна подкрепа“, сподели тя.
Четвъртият в листата д-р Александър Александров заяви категорично, че изграждането на единна здравноинформационна система, която да върне пациента в центъра на грижата, е приоритетит в сектор „Здравеопазване“.
„За да имаме стабилно управление е нужна добра комуникация между централна и местна власт. Затова разчитаме на Вашата подкрепа“, призова д-р Александров.
„Образованието ще помогне на нашите деца да бъдат конкурентни на техните връстници по света, а ние ще работим именно за това децата ни да получат добро и качествено образование и да излизат от училищата д умения и квалификация“ сподели Румяна Гьорева, осма в листата с кандидати за народни представители от ПП ГЕРБ.
„Колкото по-голямо е управляващото мнозинство, толкова по-лесно се провежда законодателния процес“, заяви най-младият кандидат за народен представител Денислав Захариев и призова гражданите на 26-ти март да направим един разумен и осъзнат избор, защото от него зависи пътя, по който ще поеме страната ни.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име