НАЧАЛО ГЕРБ Ирена Соколова: Политиката, която водим, е национално отговорна, предсказуема, прозрачна

Ирена Соколова: Политиката, която водим, е национално отговорна, предсказуема, прозрачна

181
0
СПОДЕЛИ

17352348_690274724478818_7748215002316409435_nКандидатите за народни представители от политическа партия ГЕРБ в 14-ти многомандатен избирателен район-Перник се срещнаха с жители на село Рударци.  На срещата бяха представени акцентите в предизборната програма на партията и ангажиментите, които партията поема за развитието на
„Политиката, която нашата партия води, е национално отговорна, предсказуема, прозрачна. Всички си спомняме ангажимента, който поехме при първото участие на партията в парламентарни избори през 2009 година, а именно да върнем справедливостта. До този момент България имаше лошия имидж на криминална страна с убийства посред ден, магистрални грабежи, отвличания, изнудвания, рекет. До момента, в който политическа партия ГЕРБ получи доверието на българските избиратели“. Това каза кандидатът за народен представител от ПП ГЕРБ в Област Перник и национален лидер на Жени ГЕРБ Ирена Соколова.
„За нас в този момент приоритет беше този ужас и беззаконието да се спрат. И ние успяхме!“, заяви Ирена Соколова. Тя представи част от успешните политики на политическа партия ГЕРБ в рамките на двата управленски мандати, начело с премиера Бойко Борисов.
„Управленската програма ГЕРБ е изключително рационална. Тя поставя в центъра на  вниманието човека и неговите нужди. В нея няма нито много обещания, нито много приоритети. Те са точно три-образование, здравеопазване и икономически растеж и развитие“, подчерта Соколова.
Румяна Гьорева, експерт в сектор „Образование“ обясни, че образованието е основен стълб в програмата на ГЕРБ.
„Целта ни е българските деца и младежи да излизат подготвени от училищата и да са конкурентоспособни на пазара на труда. Само чрез качествено образование може да продължи и  развитието на държавата, да имаме висок ръст в икономиката, а оттам и увеличение в доходите на хората.
Д-р Александър Александров, четвърти в листата с народни представители  подчерта, че за да продължи развитието и модернизацията на населените места в страната, е необходимо добро взаимодействие между местната и централната власт.
„Нека не допускам други да решават нашето бъдеще и бъдещето на децата ни, вместо нас самите. Не трябва да позволяваме България да се върне назад в развитието си. За да запазим  стабилността в страната, за да имаме възможност да надградим постигнатото, нека всички направим правилния избор с бюлетина номер 11“, призова д-р Александров.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име