НАЧАЛО ГЕРБ Младежи от Перник усетиха тръпката от летенето

Младежи от Перник усетиха тръпката от летенето

209
0
СПОДЕЛИ

17264949_690470984459192_3417186666631627085_nВодачът на листата на ГЕРБ в Перник Красимир Велчев сбъдна една мечта на младежи от Перник. Над 50 млади хора имаха уникалната възможност да усетят тръпката от летенето със самолет, лично пилотиран от Красимир Велчев, за когото не много хора знаят, че е професионален пилот.
„Идеята да организираме един младежки хепънинг на летището в с. Кондофрей се роди спонтанно. За мен летенето е хоби и разтоварване от проблемите на ежедневието. Желанието ми беше да предам на младежите онова чувство за свобода и независимост, което изпитвам всеки път щом се кача на самолета“, откровен беше той. Красимир Велчев не скри радостта си от факта, че толкова много млади хора поканата му и успя да ги запали по този нестандартен спорт.
Младежите също изразиха емоционално своето преживяване. Те останаха очаровани от приятната изненада, която им направи кандидатът за народен представител и не пропуснаха да запечатят вълшебните мигове с много снимки и видеоклипове.
Кметовете на общините Перник и Радомир – Вяра Церовска и Пламен Алексиев, и кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ-Перник, също изпитаха тръпката да видят пернишко от птичи поглед.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име