НАЧАЛО ГЕРБ Красимир Велчев: Село Дивотино ще има нов водопровод

Красимир Велчев: Село Дивотино ще има нов водопровод

177
0
СПОДЕЛИ
17362002_691742180998739_6641184112610604018_nПоемаме ангажимент водопроводът в село Дивотино да бъде подменен. Това заяви водачът на листата с кандидати за народни представители на ПП ГЕРБ-Перник в 14-МИР Красимир Велчев. Той подчерта, че решение на този проблем ще бъде намерено още в рамките на този мандат на местната власт в Перник.
„Заставаме пред вас с високо вдигната глава, защото постигнахме много за развитието на страната. Ангажиментите, които поехме за развитие на община Перник са в процес на изпълнение и ще бъдат реализирани. Перник ще продължава да се развива“, категорично заяви водачът на ГЕРБ. Той сподели, че предстоят трудни избори, но ГЕРБ няма да се поддаде на популизма, както правят политическите опоненти.
Красимир Велчев обясни, че  за да може наистина хубавите неща за Перник и всички населени места в общината да продължат да се случват по възможно най-добрия начин, е необходима добра комуникация между кмета на населеното място, общинската власт и правителството.
 „За мен най-голямото престъпление е да дойдеш на власт по нечестен път. Има опасност на изборите да се повтори аферата "Костинброд". Аз обаче вярвам в  разума и паметта на българските граждани и съм сигурен, че няма отново да допуснем БСП да се върне на власт“, заяви Велчев.
Втората в листата с кандидати за народни представители Ирена Соколова припомни, че след всяко управление на БСП следва катастрофа за България.
„Спомнете си в какво положение заварихме държавата, когато ГЕРБ дойде на власт през 2009 г. Нямаше нито един асфалтиран път. Вътрешноградската магистрала в Перник беше направена с пари назаем, и до днес общината още я изплаща. Оттогава започнаха големите кредити на община Перник, докато размерът им стигна 35 милиона лева“, подчерта Ирена Соколова. Тя категорично заяви, че направеното от ГЕРБ за пет е повече, отколкото за всичките години на прехода дотогава.
Ирена Соколова представи част от акцентите в предизборната програма на политическата сила.
„Управленската програма ГЕРБ е изключително рационална. В нея няма напразни  обещания. Имаме точно три  приоритети-образование, здравеопазване и икономически растеж и развитие“, каза още Соколова.
Зам.-кметът на община Перник и кандидат за народен представител Денислав Захариев подчерта, че някои общини в страната напреднаха в своето развитие, именно защото имаха късмета да изберат навремето кметове на ГЕРБ с мандат на партията. Той посочи като добър пример община Благоевград, където вече втори мандат местната власт управлява заедно с правителство на ПП ГЕРБ и към общината бяха насочени много инвестиции.
„В Перник имаме честта водач на листата на ГЕРБ да бъде човекът, който заедно с още няколко мъдри хора, създадоха Граждани за европейско развитие на България. Да имаме такъв човек, който да ни представлява в народното събрание, да бъде гласа на Перник, е един рядък шанс“, заяви младият кандидат за народен представител. Той призова жителите на Перник.
„Най-важното за нас в следващ управленски мандат е да инвестираме в образованието и да подобрим стандарта на живот на хората, чрез икономически растеж“.  Това заяви осмата в листата Румяна Гьорева. Тя подчерта, че ГЕРБ има ясна и последователна политика в сектор „Образование”.
„Наша основна цел е да дадем равен шанс за успех, равен старт на всяко дете и достъп до образование, което да гарантира добра реализация, добри доходи“, отбеляза Румяна Гьорева. Тя изтъкна още, че приоритет за ГЕРБ е да осигури спокойствието и сигурността на хората в малките и средно големите населени места чрез назначаване на поне 1 000 служители на полицията.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име