НАЧАЛО ГЕРБ Красимир Велчев в Брезник: Лесно е да бъдеш в опозиция и да...

Красимир Велчев в Брезник: Лесно е да бъдеш в опозиция и да не носиш отговорност

217
0
СПОДЕЛИ

0DSC_6262_Easy-Resize.comМного по-лесно е да си в опозиция и да даваш оценки. Когато обаче носиш отговорността за управлението и за стабилността на държавата, трябва да бъдеш изключително умерен в действията си, защото всеки един необмислен ход, може да доведе до много беди за страната. Това заяви на среща с жители на Община Брезник водачът на листата с кандидати за народни представители от ПП ГЕРБ-Перник Красимир Велчев. Той беше категоричен, че безспорно една най-чувствителните  теми към днешна дата, е темата за бежанците. Красимир Велчев обясни, че миграционният натиск ще остане основно предизвикателство за България и Европа. Той подчерта, че за да бъде намален потока на бежанци през българските граници са били необходими много разговори на правителствено ниво с турската страна.

„Страната ни трябва да продължи добрия тон, за да може бежанците да бъдат задържани на територията на Турция, а Европа да продължи да подпомага България финансово“, каза още Красимир Велчев.

Относно програмата за управление на ГЕРБ, Красимир Велчев посочи, че в нея няма смели обещания.

„Там, където сме поели финансови ангажименти, знаем как те ще бъдат обезпечени. С това, което предвиждаме в икономиката, ще постигнем икономически растеж до 5%. БВП ще достигне 120 милиона лева за четири години, което ще позволи 1500 лева средна работна заплата и 600 лева минимална работна заплата“, каза още той.

Втората в листата с кандидати за народни представители Ирена Соколова  заяви, че акцентът в управленската програмата на ГЕРБ за следващ мандат е изцяло фокусиран към децата, семейството, инвестициите в човешки капитал.

„За пет години управление ГЕРБ показа, че изграждането на инфраструктура и социалната политика, могат да вървят ръка за ръка. Ще надградим постигнатото дотук, като поставим фокуса върху човека, с политики, насочени към всеки български гражданин. Ще работим за по-добра социална система, за по-добро образование, за по-добро здравеопазване. Това са трите основни стълба в нашата предизборна платформа. Ние от ГЕРБ сме реалисти и поемаме обещания, които можем да изпълним”, каза още Ирена Соколова.

Кандидатите за народни представители отговориха  на всички въпроси на брезничани и призоваха уморените от дългия преход българи, да изберат реалните решения за България, за да не останат излъгани за пореден път.

„Трябва да продължим започнатото, за да осигурим добър живот на нас и нашите деца. Това може да го направи единство партия ГЕРБ, защото ние сме единствена партия, която прави всичко възможно България да бъде стабилна, устойчива и успешна“, категорично заяви седмата в листата и областен клубен ръководител на Жени ГЕРБ-Перник д-р Елза Драгомирова.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име