НАЧАЛО ГЕРБ Жени ГЕРБ-Перник с благотворителен жест към деца от ресурсни центрове

Жени ГЕРБ-Перник с благотворителен жест към деца от ресурсни центрове

311
0
СПОДЕЛИ

17834293_704351486404475_6598453988125696984_oВ навечерието на най-големия християнски празник Възкресение Христово женската структура на ПП ГЕРБ-Перник за пореден път засвидетелства своята обич и привързаност към децата и младежите от ресурсни центрове в Община Перник. По случай предстоящите Великденски празници, младите хора от три от центровете за настаняване от семеен тип в Община Перник, бяха зарадвани с традиционните за празника боядисани яйца, козунаци, много лакомства, плюшени играчки и подаръци.
Областният клубен ръководител на Жени ГЕРБ-Перник д-р Елза Драгомирова подчерта, че това е първата дарителска акция в новооткрития кризисен център за временно настаняване на деца в риск в кв. „Калкас“. По традиция дамите от ГЕРБ не пропуснаха да посетят и да се срещнат с децата от Центровете за настаняване от семеен тип в кв. „Драгановец“ и в кметство „Изток“.
„Предстоят едни от най-топлите и светли семейни празници. Като жени и като майки, ние искаме да подаряваме повече радост на всички около нас, особено на хората, които имат най-голяма нужда от това. За нас е истинско щастие, че с такъв малък жест успяхме да предизвикаме толкова много детски усмивки днес. Това са едни прекрасни деца, които заслужават да изживеят един прекрасен празник. Нашата цел е да им помогнем да се почувстват обичани, да ги зарадваме, да стоплим сърцата им, макар и за кратко“, сподели д-р Драгомирова.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име