НАЧАЛО ГЕРБ Красимир Велчев и д-р Александър Александров положиха клетва като народни представители

Красимир Велчев и д-р Александър Александров положиха клетва като народни представители

550
0
СПОДЕЛИ
_DSC6667Красимир Велчев и д-р Александър Александров положиха клетва като народни  представители от парламентарната група на ГЕРБ в 44-то Народно събрание. Двамата получиха доверието на жителите на област Перник на предсрочните парламентарни избори на 26-ти март.
Красимир Велчев е предприемач по професия и има дългогодишен управленски опит. Той е един от основателите на политическа партия ГЕРБ и е член на изпълнителния съвет на партията. Красимир Велчев ще продължи да заема поста на зам.-председател на парламентарната група на политическата сила и в новия Парламент. Той е народен представител в 41-во, 42-ро и 43-то НС.
Д-р Александър Александров е лекар по професия и специалист УНГ. Той е бивш областен управител на Област Перник в периода 2015-2017 г., член на общинското ръководство на ПП ГЕРБ-Перник. Д-р Александров е дългогодишен управител на Белодробната болница в Перник.
На днешното тържествено заседание Димитър Главчев от ПП ГЕРБ беше избран единодушно за председател на 44-тото Народно събрание.
Димитър Главчев е заместник-председател на 43-то НС. Избран е за народен представител в 41-во, 42-ро и 43-то НС.
„Днес сме тук по волята на повече от 3 милиона български избиратели. Задължени сме да работим по дневен ред, по който те ни диктуват. Българските граждани ясно и категорично поставиха своите искания към нас като законодатели“, сподели във встъпителните си думи новият председател на българския парламент.
За заместник-председател на Парламента от групата на ГЕРБ беше избрана Цвета Караянчева, която в предишното Народно събрание беше зам.-председател на парламентарната група на партията.
Политическа партия ГЕРБ е най-голямата  политическа сила  с 95 народни представители.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име