НАЧАЛО ГЕРБ Община Перник е домакин на регионален панаир по проект „Предприемачи на...

Община Перник е домакин на регионален панаир по проект „Предприемачи на бъдещето“

235
0
СПОДЕЛИ

1DSC_7654

Община  Перник е домакин на регионален панаир по проект „Предприемачи на бъдещето“. Проектът се провежда в сътрудничество на Джуниър Ачийвмънт България  и   Владимир Уручев, член на Европейския парламент от групата на ПП ЕРГБ/Европейската народна партия (ЕНП).  В регионалното състезание за гр. Перник участват 22 учебни компании от 19 различни училища от 6 града, сред които са представителите на ПМГ „Христо Смирненски“, ГПЧЕ „Симеон Радев“ и ПГОТ „Свети Иван Рилски“.

Целта на регионалните състезания е да даде възможност на учебните компании в конкурентна среда да демонстрират своите умения по продажби и маркетинг, като същевременно съумеят добре да защитят своята идея или проект пред жури

„За мен е привилегия като зам.-кмет на Община Перник, да бъда част от тази прекрасна инициатива. Щастливи сме, че сме домакин на Регионалният панаир, който  събра 22 учебни компании. Вярвам, че учениците ще демонстрират своите възможности и ще покажат креативност и иновативно мислене  за справяне с предизвикателствата пред управлението една учебна компания“, сподели зам.-кметът на Севделина Ковачева, председател на оценяващото жури.

Регионалните състезания на учебните компании са част от националната квалификация за Националното състезание „Най-добра учебна компания“ 2017 г. От всяко регионално състезание ще бъдат избрани до 10 компании, които получават право на участие в Националното състезание „Най-добра учебна компания на България“ на 1 и 2 юни 2017 г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име