НАЧАЛО ГЕРБ Вяра Церовска и д-р Александър Александров бяха гости на празника на X-то...

Вяра Церовска и д-р Александър Александров бяха гости на празника на X-то ОУ „Алеко Константинов“

346
0
СПОДЕЛИ

18404186_717044085135215_3719526794392006996_o35 години от своето създаване чества днес X ОУ „Алеко Константинов“. Празникът на учебното заведение събра стотици бивши и настоящи учители, директори и ученици. Празничната програма върна години назад гостите, които с вълнение си спомниха за първия училищен звънец.
На тържествения рецитал бяха кметът на Община Перник Вяра Церовска и нейният екип, народният представител от ПП ГЕРБ-Перник д-р Александър Александров, зам.-председателят на ОбС Румяна Гьорева и кметът на кметство „Изток“ Емил Костадинов и общински съветници.
„С уважение и радост се обръщам към вас в този специален ден, за да ви поздравя с хубавия празник “, приветства кметът Вяра Церовска преподавателите и възпитаниците на учебното заведение. Тя пожела на педагозите дръзновение, енергия и здраве, за да продължат своето хуманно дело.
„Продължавайте да изграждате свободни, силни и образовани личности“, каза още градоначалникът и пожела на учениците да се гордеят с първото си училище и неговия патрон.
Празникът продължи с много рецитали, песни и танци. Бяха раздадени и традиционните Алекови награди.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име