НАЧАЛО ГЕРБ Кметове и спортни величия бяха гости на на партонния празник на училището...

Кметове и спортни величия бяха гости на на партонния празник на училището в с. Драгичево

672
0
СПОДЕЛИ

Световният шампион по борба Иво Ангелов и легендарният вратар на ЦСКА и националния отбор по футбол Георги Велинов-Джони бяха специални гости на патронния празник на XIII ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в с. Драгичево. Спортните величия поздравиха учениците и учителите с празника и им пожелаха да тренират редовно, защото спортът дисциплинира.
Приветствие отправи и кметът на селото Виктор Викторов. Той не скри емоциите си, че в рамките на този хубав ден, се открива и реновирания спортен салон към местното училище. Викторов изказа специална благодарност към ръководството на Община Перник за оказаното съдействие.
На тържеството в училището присъстваха и зам.-кметовете Севделина Ковачева, Владислав Караилиев, Денислав Захариев и Йордан Павлов, както и секретарят на Общината Радослава Манова.
Програмата продължи със спортен празник, в който се включиха още училищата от с. Рударци, с. Кладница и V-то СОУ „Петко Р. Славейков“. Учениците се състезаваха в няколко категории-баскетбол, волейбол и мини футбол. Безапелационни победители в трите категории бяха представителите на училището Драгичево.
„В училището в с. Драгичево се обучават 110 ученици от първи до осми клас. Тази година то навършва 139 г. от неговото създаване“, сподели директорът на учебното заведение Диана Иванова.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име