СПОДЕЛИ

Световни и европейски медалисти посрещна днес в кабинета си кмета на Община Перник Вяра Церовска. На срещата присъстваха Христо Маринов-Президент на Българската федерация по борба, световен  и европейски шампион, Армен Назарян-двукратен олимпийски шампион и старши треньор на българския национален отбор по класическа борба, Бисер Георгиев-помощник треньор, Методи Пенев-председател на спортния клуб по борба „Миньор-Перник“, както и гръбнакът на националния отбор Иво Ангелов-световен и европейски шампион по класическа борба, Тарек Абдеслам-новият Европейски шампион и Николай Байряков-бронзов медалист от Европейското първенство.

Българските шампиони изказаха своята благодарност към кмета и нейния екип за разбирането и подкрепата, която оказват за развитието на спорта в Перник. Те се похвалиха със своите успехи и показаха завоюваните от тях медали. В рамките на срещата бяха обсъдени проблемите в този спорт.

Кметът Вяра Церовска сподели, че  със своите големи успехи и постижения българските борци радват не само перничани, но и целия български народ, и допринасят за популяризиране името на града. Тя изрази надежда и за в бъдеще да съдейства и да си партнират за просперитета на българския спорт.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име