НАЧАЛО ГЕРБ Кметът на Перник Вяра Церовска се срещна със зрелостници от „Випуск 2017“

Кметът на Перник Вяра Церовска се срещна със зрелостници от „Випуск 2017“

1171
0
СПОДЕЛИ

На стилна церемония в Двореца на културата кметът на Oбщина Перник Вяра Церовска се посрещна представители на завършващите тази година средното си образование млади перничани. Тя приветства зрелостниците в този наистина специален за тях момент.

„Днес  вие прекрачвате прага на своята отговорност, изпълнени със спомените, вълненията, приятелствата от ученическите години и знанията, които вашите прекрасни преподаватели са ви дали. Следвайте мечтите си и ползвайте всичко, което сте научили“, сподели кметът на Перник. Тя отправи своите пожелания за здраве, дръзновение и смелост.

„Обичайте града си. Обичайте родителите си и следвайте съветите си. Обичайте своите преподаватели. На добър час“, каза още Вяра Церовска.

На традиционната среща на кмета със зрелостниците присъстваха 30 изявени дванадесетокласници от 10 средни общообразователни училища и професионални гимназии. На всички тях тя връчи лично роза и икона, която да ги закриля и да им помага по пътя на живота. Aбитуриентите не скриха своето вълнение и благодариха на кмета на Перник за оказаното внимание и обещаха да оправдаят всички очаквания към тях.

С магични танцови изпълнения своя поздрав отправиха хип-хоп формация „Суич“ и малките грации от Модерен балет ”Ди Денс”. Тържествената церемония завърши с празничен тост от кмета.

На събитието присъстваха още зам.-кметовете на Перник Севделина Ковачева и Йордан Павлов, кметът на кв. „Изток“ Емил Костадинов и секретарят на Общината Радослава Манова.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име