НАЧАЛО ГЕРБ Народният представител д-р Александър Александров конкретизира спирането на концесията в Община...

Народният представител д-р Александър Александров конкретизира спирането на концесията в Община Трън

570
0
СПОДЕЛИ

Повод за спирането на предоставянето на концесия на подземни богатства в Трън е неспазването на сроковете при изготвянето на документацията от местния Общински съвет. Това заяви народният представител от ПП ГЕРБ-Перник д-р Александър Александров по време на Годишното общо събрание на КРИБ-Перник. Той изрази благодарност за поканата и се надява да се увеличат стойностните хора, които мислят положително за региона.

В рамките на форума беше направен отчет на Управителния съвет, на Арбитражния съд и Контролния съвет за изминалата 2016 година. На събранието, което се проведе в Двореца на културата, присъстваха още  зам.-кметовете Севделина Ковачева и Денислав Захариев, както и представители на бизнеса.

„За мен е особена гордост да видя тук хората, които създават модерната икономика в региона. Благодаря за доброто сътрудничество и се надявам на следващата среща залата да бъде препълнена с нови членове на КРИБ“, сподели зам.-кметът Денислав Захариев, който приветства участниците в срещата и прочете специален поздравителен адрес от кмета на Община Перник Вяра Церовска.

„Разчитам, че КРИБ ще допринася за стабилното развитие на Перник и ще продължи активно в създаването на още по-добри условия за бизнес в града, в повишаването на конкурентноспособността на икономиката, привличането на нови инвестиции и борбата със сивия сектор.  Община Перник ще окаже необходимо съдействие за изпълнението на поставените приоритети и цели, за да се повиши социалния стандарт на перничани“, се казва в словото на градоначалника. По повод Годишното общо събрание бяха получени поздравителни адреси от Областния управител на Перник Ирена Соколова и други институции.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име