НАЧАЛО ГЕРБ Народният представител от ПП ГЕРБ-Перник Красимир Велчев е големият победител в тенис...

Народният представител от ПП ГЕРБ-Перник Красимир Велчев е големият победител в тенис турнира за известни личности „Асикс Мастърс 2017“

747
0
СПОДЕЛИ

Зам.-председателят на Парламентарната група на ПП ГЕРБ и народен представител от политическата сила в област Перник Красимир Велчев в тандем с кмета на Банкя Рангел Марков са победителите в тенис турнира за известни личности „Асикс Мастърс 2017“. Двамата бяха безкомпромисни и в четирите си мача в надпреварата, а Красимир Велчев единодушно бе коронясан за „Играч на турнира“ и си тръгна с приза на „Труд“.

Шоуто на кортовете на Дипломатически клуб „Горна баня“ завърши с първия суперфинал в историята на състезанието. В него премиерът Байко Борисов, четирикратен № 1 в „Асикс Мастърс“ и Катина Симеонова сразиха шампионите с 6:2 в мач с ефектни изпълнения и реплики от трибуните.

Купите бяха връчени от министъра на спорта Красен Кралев и Цено Ценов, изпълнителен директор на фондация „Български спорт“ и шеф на европейския съюз по борба.

В турнира участие взе още и общинският съветник от ПП ГЕРБ-Перник Атанас Захариев, който заедно с партньора си Бобан Здравкович, представи достойно град Перник, но за съжаление отпадна още в ранната фаза на турнира.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име