НАЧАЛО ГЕРБ Народния представител д-р Александър Александров и кметът на „Изток“ Емил Костадинов изгледаха...

Народния представител д-р Александър Александров и кметът на „Изток“ Емил Костадинов изгледаха финала на финала  на  А  Областна футболна група в Перник

576
0
СПОДЕЛИ

Отборът на Металург 1957 Перник  е новият шампион А  Областна футболна група. Тимът спечели финала  на областното първенство в оспорвано дерби с ФК Енергетик-Перник след равенство 1:1 в редовното време и изпълнение дузпи.

Сред зрителите на трибуните бяха народният представител от ПП ГЕРБ-Перник д-р Александър Александров и кметът на „Изток“ Емил Костадинов, които са запалени футболни фенове.

„Благодаря ви за това, че за пореден мач показвате класа, играете със сърце и се раздавате до последния съдийски сигнал“, заяви Емил Костадинов. Той не пропусна да благодари и на отбора на Енергетик за спортсменството и добрата игра, която показаха днес.

Макар да владееше топката през по-голямата част от мача и да беше по-класния тим на терена,  отборът на Металург успя да стигне до равенството едва в 94-та минута. Тимът обаче показа здрави нерви и спечели шампионата след изпълнение на дузпи и с общ резултат 6:5 се  класира на баража за участие в Югозападна „В“ група.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име