НАЧАЛО ГЕРБ Кметът на Перник Вяра Церовска и народният представител д-р Александър Александров почетоха...

Кметът на Перник Вяра Церовска и народният представител д-р Александър Александров почетоха празника на Горно Драгичево

623
0
СПОДЕЛИ

С песни, танци и народно веселие беше отбелязан традиционният събор в Горно Драгичево. Официални гости на празника бяха кметът на община Перник и областен координатор на местната структура на ПП ГЕРБ Вяра Церовска и народният представител от политическата сила д-р Александър Александров. Те поздравиха присъстващите, като им пожелаха хубав празник.

„Днес наистина е един забележителен ден, в който да изкажем своята благодарност към един от великите синове на България Христо Ботев. Имаме един цял живот, в който да покажем, че сме достойни за тези славни български герои“, заяви градоначалникът и пожела на всички гости здраве, късмет и благоденствие.

Приветствие отправи и кметът на населеното място Виктор Викторов.

„Втори юни е дата на преклонение пред подвига и трагичната гибел на великия поет и революционер Христо Ботев и загиналите за свободата на Отечеството герои. Втори юни е и денят, в който Драгичево почита паметта на загиналите във воините жители на селото“, сподели Виктор Викторов.

Сред гостите бяха и зам.- кметът на Перник Владислав Караилиев, кметове на населени места от ПП ГЕРБ и представители на младежката структура на партията.

Домакините от кметството бяха подготвили и богата празнична програма. По традиция в центъра на Горно Драгичево се изви кръшно българско хоро.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име