НАЧАЛО ГЕРБ Женските организации на ГЕРБ в Перник и Трън с благотворителен жест към...

Женските организации на ГЕРБ в Перник и Трън с благотворителен жест към настанените в Защитеното жилище към Фондация „П.У.Л.С.“

543
0
СПОДЕЛИ

Женските организации на ПП ГЕРБ в Перник и Трън направиха поредния благотворителен жест в подкрепа на хора от различни уязвими групи.  Десетки чували със запазени дамски и детски дрехи и обувки, и много играчки, бяха дарени за нуждите на настанените в Защитеното жилище към  Фондация  „П.У.Л.С.“.

Областният клубен ръководител на Жени  ГЕРБ-Перник д-р Елза Драгомирова сподели, че дамите осъществяват съвместна дейност с неправителствената организация от дълго време и увери, че доброто сътрудничество ще продължи и за в бъдеще. Тя подчерта, че ЖГЕРБ приветства всяка инициатива, имаща за цел предотвратяване случаите на домашно насилие във всичките му форми.

„Това е нашият скромен принос за подобряване на ежедневието на обитаващите центъра жени и деца. Ще продължим да подкрепяме и да работим за различни благородни каузи“, споделиха дамите от ГЕРБ.

Фондация “П.У.Л.С.” предоставя  ефективна програма от грижи в региона на Югозападна България за възрастни, юноши и деца, и техните семейства, които са преживели насилие. Фондацията осигурява правно консултиране и защита в случаите на домашно насилие, насилие над деца, закрила на детето и работи  за ефективното прилагане на законите, обвързани с тези посегателства.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име