НАЧАЛО ГЕРБ Народният представител д-р Александър Александров проведе регулярен приемен ден с граждани

Народният представител д-р Александър Александров проведе регулярен приемен ден с граждани

338
0
СПОДЕЛИ

Проблеми, касаещи неизплатено обезщетение по оценка, свързана със щетите от силното земетресение през 2012 г. и имотни казуси, представиха жители на Община Перник пред народния представител от ПП ГЕРБ-Перник д-р Александър Александров.

От своя страна представителят на законодателната власт даде необходимите насоки относно процедурите, които следва да се предприемат, за да си потърсят правата.

Представена беше подписка  от граждани с искане за  съдействие за осигуряване на обществен транспорт до хижа „Селимица“.

„Казусът влиза в правомощията на Общински съвет в Перник, проектът за решение е разглеждан от законодателния орган в Перник и  не е приет“, сподели народният представител. Той пое ангажимент още днес да се запознае в детайли с него и да провери дали той може да бъде разгледан повторно от постоянните комисии в ОбС и да бъде прегласуван.

В рамките на приемния ден бяха изложени още и въпроси от социален и битов характер, както и такива, свързани с осигурявне на трудова заетост.

От своя страна д-р Александров се отнесе с внимание към проблемите на гражданите и съдейства чрез запознаване компетентните институции за навременно разрешаване на представените казуси.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име