НАЧАЛО ГЕРБ ЖГЕРБ-Перник зарадваха децата от „Център за услуги за ранно детско развитие“ с...

ЖГЕРБ-Перник зарадваха децата от „Център за услуги за ранно детско развитие“ с посещение в софийския зоопарк

716
0
СПОДЕЛИ

Жени ГЕРБ-Перник за пореден път сбъднаха детски мечти. Дамите осигуриха на децата потребители на „Център за услуги за ранно детско развитие“-кв. „Тева“ едно незабравимо изживяване в софийския зоопарк. Придружавани от своите възпитатели и родители, 23 деца на възраст до 7 години посетиха зоопарка и се забавляваха на атракционите там. За всяко едно от тях Жени ГЕРБ по традиция бяха подготвили пакети с лакомства и подаръци.

Малчуганите с интерес разгледаха разнообразието от животни и се разходиха из цветните алеи на зоологическата градина в столицата, като се завърнаха в Перник с много емоции и хубави спомени от чудесна екскурзия.

„Център за услуги за ранно детско развитие“ по проект „Услуги за ранно детско развитие в община Перник“ създава и предоставя услуги за ранно детско развитие (ранна интервенция на уврежданията; индивидуална педагогическа подкрепа; предоставяне на психологическа подкрепа, семейно консултиране и подкрепа, индивидуална и групова работа с деца и родители; подкрепа за осигуряване на здравна детска консултация и дейности по превенция на заболяванията; допълнителна педагогическа подкрепа за повишаване на училищната готовност на децата за равен старт в училище) на деца до 7-годишна възраст от уязвими групи, вкл. деца с увреждания и семействата им и бъдещи родители, живеещи на територията на община Перник.

Проектът е 100% безвъзмездна финансова помощ и се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014 – 2020, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име