НАЧАЛО ГЕРБ Представители на младежката организация на ГЕРБ-Перник участват в ежегодния Летен университет на...

Представители на младежката организация на ГЕРБ-Перник участват в ежегодния Летен университет на МГЕРБ

1146
0
СПОДЕЛИ

Четирима представители на младежката организация на ПП ГЕРБ в област Перник участват в десетото юбилейно издание на Летния университет на МГЕРБ под наслов „Десет успешни”. В четиридневното обучението, което се състои в Гранд Хотел Варна, участват над 250 представители на МГЕРБ от цялата страна. Форумът беше  официално открит в събота от председателя на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, председателя на МГЕРБ Георг Георгиев, кмета на града – домакин и областен координатор на ГЕРБ – Варна Иван Портних, евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев и представителя на Фондация „Ханс Зайдел” в България Богдан Мирчев.

Специален гост на младежката академия беше министър-председателят на Република България и Председател на ПП ГЕРБ Бойко Борисов.

Сред лекторите в семинара са  зам.-председателят на 44-то Народно събрание Цвета Караянчева, вицепремиерите Томислав Дончев и Екатерина Захариева, министърът на правосъдието Цецка Цачева, министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски, председателят на парламентарната комисия по бюджет и финанси Менда Стоянова, Мария Габриел – еврокомисар по цифровата икономика и общество. Лекцията на българския представител в Европейската комисия.

Десетият летен университет на МГЕРБ по традиция се провежда със съдействието на фондация „Ханс Зайдел”, чийто ръководител на Института за стипендии проф. Ханс-Петер Нидермайер също участва  с лекция, посветена на ролята на ЕС в световната политика.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име