НАЧАЛО ГЕРБ ПП ГЕРБ-Перник представи официално кандидата си за кмет на Община Трън

ПП ГЕРБ-Перник представи официално кандидата си за кмет на Община Трън

510
0
СПОДЕЛИ

Започваме изборите под номер 1 и ще ги завършим като номер 1. Това заяви областният координатор на ПП ГЕРБ-Перник Вяра Церовска на пресконференция, в която официално беше представен кандидатът на политическата сила за кмет на Община Трън-Цветислава Цветкова.

„Цветислава е човек, който вече години наред работи в Трън, за Трън и с хората на Трън при това в най-истинската и искрена сфера, тази на социалните дейности. Спокойни и сигурни сме в изборната победа, защото нашият кандидат се ползва с доверието и уважението на хората. Тя е човек, чиито качества и характер всеки един от тях познава. Ние не представяме едно ново лице. Ние даваме на Трън едно ново бъдеще с Цветислава“, категорично заяви д-р Церовска.

Кандидатът на политическа партия ГЕРБ Цветислава Цветкова изрази своята благодарност на ръководството на политическата сила за гласуваното доверие.

„През целия ми професионален път моята кауза беше и ще продължава да бъде да съм близо до хората. Познавам техните проблеми и съм убедена, че заедно можем да осигурим едно по-добро бъдеще на нашите деца и на жителите на Община Трън“, сподели Цветкова. Тя подчерта, че както и досега ще продължи да работи за подобряване на инфраструктурата, не само града, но и в селата.

„Ще работя за изграждане на нов водопровод и канализация. Вече имаме изготвен проект за довеждащ водопровод от с. Банкя до гр. Трън. Заставам твърдо зад решението на жителите на пограничната община да бъде запазена чистата трънска природа и да не бъде развивана минна дейност на територията на общината. Ще работя за това в Трън да бъдат привлечени нови инвестиции, които да осигурят нови работни места. Надявам се на разумния избор на хората и на тяхната точна оценка. Вярвам, че ще изберат реалните решения за нашия град“, каза още кандидатът на ПП ГЕРБ. Тя категорично заяви, че ще работи за развитието на туризма в Общината и за подобряване на инфраструктурата  не само в града, но и в селата.

Тя подчерта, че по време на управлението на ГЕРБ в Община Трън са изпълнени инвестиционни проекти на стойност около 20 млн. лева и обясни, че предстои изпълнението на още много нови проекти, които са изготвени и внесени, като се очаква тяхното одобрение за финансиране. Инвестиционната програма включва  рехабилитация и реконструкция на общински пътища на стойност 250 хил. лева, саниране на сградата на детска градина „Ален Мак“, прилагане на мерки за енергийната ефективност на сградата на спортна зала в Трън, реконструкция на довеждащ водопровод за град Трън и на водопроводи по населените места в Общината, рехабилитация и реконструкция на еко пътека, както и преасфалтиране на улици по населените места в общината.

Общинският ръководител на политическата сила в Перник и национален лидер на ЖГЕРБ Ирена Соколова сподели, че Цветислава е човек, на когото винаги може да се разчита. Тя носи в себе си голямото умение да владее изкусно административните процеси и заедно с това да прочита и да разбира нуждите на хората.

„Неслучайно Цветислава е председател на Българския червен кръст за Община Трън. Тя е в основата на създаването на една уникална по рода си неправителствена организация „Бяла лястовица“ и е един от основните членове в обществения съвет на училището и детската градина на Община Трън. Рядко можем да намерим хора, които събират в себе си необходимите качества, така че да бъдат и добри управленци, и обичани хора. Цветислава е притежава тези умения и неслучайно доверието на политическа партия ГЕРБ в нея трае вече цели 11 години“, каза Ирена Соколова.

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име