НАЧАЛО ГЕРБ В първия учебен ден Жени ГЕРБ-Перник зарадваха с подаръци деца от ресурсен...

В първия учебен ден Жени ГЕРБ-Перник зарадваха с подаръци деца от ресурсен център

646
0
СПОДЕЛИ

С нови дрехи, обувки и играчки по случай началото на учебната година бяха зарадвани децата и младежите Центъра за настаняване от семеен тип в кв. Драгановец. Благотворителният жест е на женската организация на политическа партия ГЕРБ-Перник. От години насам дамите от ГЕРБ обгрижват потребителите на социалното заведение, като не пропускат всяка удобна възможност да ги посетят и да ги зарадват с подаръци и лакомства.

„Първият учебен ден е вълнуващ за всяко дете и всяко дете заслужава да се чувства специално в празничния ден. Щастливи сме, че успяхме да направим този ден още по-специален. Грейналите очи и треперещите ръчички на децата показваха вълнението и радостта от получените подаръци“, сподели общинският ръководител на структурата Роза Стоилова и отправи от името на дамската организация пожелание за една успешна учебна година, изпълнена с любознателност и всеотдайност.

Това е десетата благотворителна проява на дамите от кампанията, посветена на юбилейната годишнина от учредяването на областната структура на ПП ГЕРБ в Перник.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име