НАЧАЛО ГЕРБ ГЕРБ-Перник стана на 10 години!

ГЕРБ-Перник стана на 10 години!

1023
0
СПОДЕЛИ

Областната организация на политическа партия ГЕРБ-Перник стана на 10 години. Стотици членове, симпатизанти и съмишленици на политическата сила  се събраха пред Двореца на културата в Перник, за да отбележат заедно юбилейната годишнина от учредяването на местната структура.

Емоционално празнично слово към всички присъстващи отправи областният координатор на структурата Вяра Церовска.

„10 години, това е времето, за което една политическа сила промени България. Това, което ни оставиха в Перник нашите предшественици бяха пластмасовите плочки върху средновековната истина за Перник. Оставиха ни милиони задължения, които години наред всеки един перничанин ще плаща. Оставиха ни площада, дори без мраморните плочки и разоран. Оставиха ни проблемите. Тогава, когато червените лидери бяха директори в управлението на ТЕЦ-а, сметките за парно бяха толкова високи, че за един малък апартамент се плащаше повече, отколкото бе минималната работна заплата. Перничани няма да забравят това, защото разликата е видима. ГЕРБ е партия на строежа, на изграждането, на успеха, партия на отговорността и на хората, които работят за това.“, заяви д-р Церовска. Тя беше категорична, че промяната с ГЕРБ е видима, а резултатите са ясни.

„Променихме транспорта така, както бяхме обещали. Той е значително по-екологично чист и най-вече идва на време. Променихме чистотата в нашия град, защото всеки един и в града, и в селата може да каже как се чисти сега. Променихме инфраструктурата. Направихме паркоместа. Санирани бяха 44 блока. С това пречупихме недоверието, което беше насадено с годините. Ние сме тези, които започнахме и извършихме канализацията в Батановци, заедно с проекта, който за водоснабдяване в Ярджиловци. Ние сме тези, които обновихме детските градини изцяло. Работим и за развитието на училищата. Ние сме тези, които даваме възможност, когато завърши проекта за моста над река Струма, хората  от Клепало и от Драгановец директно да могат да се качат на магистралата. Работихме и за спорта и няма да спрем. Направихме велоалея. Направихме спортни площадки във всеки един от кварталите. Съвсем наскоро открихме обновената зала „Миньор“ и получихме уверението, че следващата спортна зала, която ще бъде изградена е зала „Дружба“. Много са плановете, които изграждаме. Знам, че последователно ние ще успеем да променим Перник. Това, което поехме като ангажимент пред перничани, ще го завършим“, увери Вяра Церовска.

Приветствие отправиха още народните представители от политическа сила номер 1 в Перник Красимир Велчев и д-р Александър Александров.

„Убеден съм, че още дълги години ще посрещаме рождения ден на политическа партия ГЕРБ. Ще се увеличаваме все повече и ни очакват още много изборни успехи, защото единствено партия ГЕРБ доказа, че е отговорната, прогресивната партия в България“, категорично заяви зам.-председателят на парламентарната група на ГЕРБ и член на изпълнителния съвет на партията Красимир Велчев.

„Убеден съм, че още дълги години ще посрещаме рождения ден на политическа партия ГЕРБ. Ще се увеличаваме все повече и ни очакват още много изборни успехи, защото единствено партия ГЕРБ доказа, че е отговорната, прогресивната партия в България“, заяви с гордост народният представител д-р Александров.

Общинският ръководител на организацията в Перник и национален лидер на Жени ГЕРБ Ирена Соколова с вълнение припомни за създаването на местната структура.

„ 10 години са завършена цялост, един етап, който започнахме в един много малък формат. Тогава всички бяхме обединени от идеята за промяна, а най-големият приоритет беше справедливостта. За мен най-големият капитал на ГЕРБ са  неговите истински хора. Само така ГЕРБ може да пребъде и само така България може да успее“, сподели Ирена Соколова.

Искрена благодарност за активната дейност на структурите през тези 10 години изрази общинският  ръководител на ГЕРБ в Радомир Пламен Алексиев.

Поздравителни адреси бяха получени от председателя на ПП ГЕРБ и министър-председател на Р. България Бойко Борисов, зам.-председателя на политическата сила Цветан Цветанов, зам.-председателя на Народното събрание Цвета Караянчева и политически партии в Перник.

Председателят на ГЕРБ поздрави областното ръководство, членовете и симпатизантите на партията в Перник и отбеляза, че активната им дейност вече цяло десетилетие  е доказателство за мотивацията, силата и енергията да отстояват идеите и принципите на ПП ГЕРБ, утвърждавайки я  като първа политическа сила и  важен фактор за развитието на областта.

Празникът беше открит с кулинарна изложба с всевъзможни вкусотии, приготвени от сръчните ръце на Жени ГЕРБ, Старейшини ГЕРБ и представители на общинските структури в шестте общини. Много атракции, игри и забавления пък зарадваха най-малките жители на Перник.

Кулминацията на вечерта беше тържествения концерт на неотразимата Тони Димитрова, която завладя публиката с прекрасните си изпълнения. По традиция събитието бе съпроводено с разрязването на празничната торта, а десет снопа с балони, символизиращи юбилейната годишнина, полетяха високо в небето над Перник.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име