НАЧАЛО ГЕРБ Ръководството на ГЕРБ-Перник уважи празника на град Батановци

Ръководството на ГЕРБ-Перник уважи празника на град Батановци

861
0
СПОДЕЛИ

Град Батановци наистина има бъдеще. Виждам, че градът се променя. С обща отговорност и много работа ще успеем да го  направим още по-приветлив. С тези думи кметът на Община Перник Вяра Церовска приветства всички жители и гости, дошли да отбележат заедно поредна годишнина от обявяването на Батановци за град. В полза на жителите на града ще бъде решен и дългогодишния проблем с канализацията в населеното място.

Празникът се отбелязва в деня, в който православната църква почита светите мъченици София, Вяра, Надежда и Любов.

Празнично приветствие с пожелание за светъл и честит празник отправиха народният представител от политическа партия ГЕРБ д-р Александър Александров и кметът на населеното място Радослав Банчев.

По традиция в празничния ден кметството награди с грамота най-малкия гражданин Дарина Стоянова. С отличието за гражданин, допринесъл за добрия облик на града, беше удостоен  Димитър Георгиев.

Събитието уважиха още зам.-кметовете на Община Перник Владислав Караилиев и Денислав Захариев, общински съветници и кметове на населени места от ПП ГЕРБ в Община Перник.

За доброто настроение на батановчани и всички гости беше подготвена богата музикална програма. Кръшни български хора се извиха край сцената на събора.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име