НАЧАЛО ГЕРБ ПП ГЕРБ-Перник: Заставаме твърдо зад Делян Добрев, ръководството на ГЕРБ не трябва...

ПП ГЕРБ-Перник: Заставаме твърдо зад Делян Добрев, ръководството на ГЕРБ не трябва да приемa неговата оставка

1693
0
СПОДЕЛИ

„Уважаваме Делян Добрев като политик и твърдо заставаме зад позицията, че ръководството на ПП ГЕРБ не трябва да приеме неговата оставка. Той е един израснал политик. Той е част от нас и не заслужава, нито да бъде оклеветен, нито да бъде по този начин публично предизвикан“. Това заяви областният координатор на ПП ГЕРБ-Перник и кмет на Общината д-р Вяра Церовска на извънредна пресконференция на областното ръководство на политическата сила в Перник по повод оставката на Делян Добрев от всички позиции, които заема. Тя беше категорична, че Делян Добрев има право да реагира по този начин и да бъде обиден.

„Уважавам неговата позиция и я приемем. Това е една мъжка, отговорна и достойна позиция на един сериозен и отговорен политик“, сподели д-р Церовска. Тя припомни, че  Делян Добрев беше народен представител от област Перник в 42-то Народно събрание.

„Той е този, който работи неуморно за това да я има националната програма за саниране на многофамилни жилищни сгради. Когато в Перник всички останали политически партии се обявиха против нея, именно Делян Добрев беше част от нашия екип и в срещи с хората  обясни за ползите от националната Програма. Работи с всичките кметове, направи срещи с много перничани и всички те го познават във време, в което правителството на Орешарски нанесе огромни финансови загуби за България и ни върна много години назад в развитието“, категорично заяви областният координатор на ГЕРБ-Перник. Тя призова гражданите да не си затварят очите пред промяната в облика на Община Хасково в последните години.

„Само за две години Да направиш, заедно със своя екип, да привлечеш толкова много инвестиции, е нещо невероятно. Всички помним с какви скандали си тръгна предишния кмет на Община Хасково. Днес няма град, в който да има друго управление, освен управлението на ГЕРБ. Нека да съдим хората по делата. Това е принцип, който за мен е основополагащ, защото трябва да бъдеш почтен с хората, които са те избрали, но и с хората, които са те подкрепили, с тези, с които работиш“, заключи д-р Церовска.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име