НАЧАЛО ГЕРБ Представители на областната структура на Предприемачи ГЕРБ-Перник взеха участие в Националния форум...

Представители на областната структура на Предприемачи ГЕРБ-Перник взеха участие в Националния форум на организацията

2483
0
СПОДЕЛИ

Представители на областната структура на Предприемачи ГЕРБ-Перник взеха участие в Националния форум на организацията на тема „Стабилна политика за развита икономика“. Събитието се организира съвместно от ПГЕРБ, сдружение „Граждани за европейски развитие на България и фондация „Ханс Зайдел“.

„Форуми като този са изключително ценни, защото ни дават възможност да обменим опит и добри практики за развитието на предприемачеството, както и да обсъдим политиката, която води правителството за развитие на българската икономика“, сподели общинският съветник и член на структурата на ПГЕРБ в Перник Атанас Захариев. Той отбеляза още, че е щастлив от факта, че правителството осъзнава факта, че развитието на малкия и среден бизнес е от съществено значение за стабилността в държавата, защото той е движещата сила в развитието на икономиката.

Сред гост-лекторите на конференцията бяха вицепремиерът по европейските фондове и икономическата политика Томислав Дончев, председателят на парламентарната Комисия по бюджет и финанси и народен представител от ГЕРБ-Пловдив Менда Стоянова и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел.

Зам.-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан Цветанов изнесе лекция на тема „Обществено-политическата ситуация в страната“.

Своите презентации пред присъстващите представиха още министърът на туризма Николина Ангелкова, министърът на труда и социалната политика Бисер Петков и министърът на образованието и науката Красимир Вълчев.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име