НАЧАЛО ГЕРБ Д-р Александър Александров и Вяра Церовска зарадваха с подаръци деца в неравностойно...

Д-р Александър Александров и Вяра Церовска зарадваха с подаръци деца в неравностойно положение и възрастни хора в област Перник

304
0
СПОДЕЛИ

И тази Коледа народният представител от ПП ГЕРБ-Перник д-р Александър Александров и областният координатор на политическата сила Вяра Церовска не пропуснаха да зарадват с подаръци и лакомства деца в неравностойно положение и възрастни хора в област Перник.
Тяхната визита зарадва настанените социалните центрове в кв. „Калкас“ и в. с. Дрен, като ги зареди с усмивки и ведро настроение през целия ден. Малчуганите посрещнаха скъпите гости с трогателен поздрав от песни и стихчета, и с нетърпение очакваха да получат подаръците, който им бяха подготвили.
От своя страна представителите на политическа партия ГЕРБ им пожелаха да бъдат здрави, послушни, усмихнати и да посрещнат една снежна Коледа.
Не по-малко мили бяха и срещите с възрастните хора от Дома за възрастни хора в град Радомир и Центъра услуги в домашна сред в Брезник. Вяра Церовска и д-р Александров сърдечно приветстваха всички и отправиха най-добри пожелания по повод настъпването на най-дългоочакваните и светли празници – Рождество Христово и Нова година.
Развълнувани от приятната изненадата, потребителите на социалните центрове им пожелаха да не спират да дерзаят и да се борят за бъдещето на България и на областта.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име