НАЧАЛО ГЕРБ Жени-ГЕРБ Перник направиха дарение на АГО по случай Деня на родилната помощ

Жени-ГЕРБ Перник направиха дарение на АГО по случай Деня на родилната помощ

1073
0
СПОДЕЛИ

Дамската структура на ГЕРБ-Перник зарадва за пореден път родилното отделение на МБАЛ „Рахила Ангелова” с дарение по повод Деня на родилната помощ. Дамите бяха посрещнати от директора на родилното отделение д-р Ивайло Лазов и неговия екип, които благодариха за жест. Подобни благотворителни актове за Бабинден вече се превърнаха в традиция за ЖГЕРБ-Перник. Дамите дариха на акушеро-гинекологичното отделение и отделението по Неонатология събраните средства от благотворителната кампания за събиране на пластмасови капачки.
С думи на благодарност към благородния и хуманен труд на хората, съдействащи за появата на новия живот, се обърна и кметът на община Перник и областен координатор на местната структура на ПП ГЕРБ Вяра Церовска. Тя беше придружена от три млади, красиви и щастливи майки, които пренесоха в Перник един прекрасен ритуал за символично полагане на отливки „Златни ръце“. Върху гипсова плоча “златните” отпечатъци остави директора на д-р Лазов, акушер-гинекологът дал живот на стотици перничанчета.
Поздрави от името на женската организация на партията по случай Деня на родилната помощ поднесе и общинския ръководител на ЖГЕРБ-Перник Роза Стоилова.
„Желая ви много здраве, лично щастие, професионални успехи, защото от Вашия професионализъм, се ражда новата надежда“, сподели още тя.
По традиция Денят на родилната помощ в Акушеро-гинекологичното отделение на МБАЛ „Рахила Ангелова“ започна с ритуал по измиване ръцете на директора на акушеро-гинекологичното отделение д-р Ивайло Лазов.
Д-р Лазов поздрави лекарите и акушерките с професионалния празник, като пожела на екипа на двете отделения- АГ и отделението по неонатология, да посрещат новия живот с чисти ръце и открито сърце и тази година в Перник да бъде даден нов живот на още повече в бебета.
За празника медиците от родилното отделение спазиха народната традиция и разчупиха питка за здраве.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име