НАЧАЛО ГЕРБ С кулинарна изложба дамите от ГЕРБ от четири области отбелязаха християнския празник...

С кулинарна изложба дамите от ГЕРБ от четири области отбелязаха християнския празник Сирни Заговезни

700
0
СПОДЕЛИ

С кулинарна изложба женските организации на ПП ГЕРБ- Перник, Плевен, Кюстендил и София област отбелязаха големия християнски празник Сирни заговезни. Дамите показаха своите завидни умения в приготвянето на всевъзможни вкусотии, които традиционно присъстват на трапезата на българина.

Част от празника бе областният координатор на ПП ГЕРБ-Перник и кмет на общината Вяра Церовска. Тя приветства дамите с добре дошли в нашия град и изрази благодарност за  отдадеността им към възвишената кауза за запазване на българската идентичност и обичаи и тяхното предаване от поколение на поколение.

„Прекрасно е това което правите, мили дами. Съхранявайки традициите, ние градим бъдещето. Историята е доказала, че една нация има бъдеще, когато младото поколение се възпитава в дух на всеотдайност и любов към Родината“, заяви кметът на Перник.

Придружавани от областния клубен ръководител на Жени ГЕРБ-Перник д-р Елза Драгомирова, гостите с удоволствие разгледаха центъра на града  и посетиха Регионалния исторически музей и Минния музей, където научиха любопитни факти за историята и развитието на миньорския град.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име