НАЧАЛО ГЕРБ Младежи от ГЕРБ-Перник са част от програмата „Политически лидери“ на „Институт за...

Младежи от ГЕРБ-Перник са част от програмата „Политически лидери“ на „Институт за политика“

578
0
СПОДЕЛИ

Представители на младежката организация на ПП ГЕРБ-Перник са част от третия випуск по програмата „Политически лидери“ на „Институт за политика“. Целта на програмата е да предаде знания и умения, които ще помогнат на политиците да бъдат ефективни и компетентни лидери на промяната.
Стартът на програмата беше даден в Трявна, избран от ръководството на Института като люлка на българските история, традиции и култура.
В първата седмица от обучението си представителите на изпълнителната и местната власт имаха възможността да работят интензивно върху политическата психология, груповата динамика и невербалното поведение. Допълнителен акцент са лекциите на проф. Михаил Константинов, лекциите по политически идеи и задълбочената работа по политическа реторика.
Школата събира представители на двете най-големи политически партии в България, управляващи и опозиция, ГЕРБ и БСП. Негови съоснователи са проф. Антоанета Христова и Калина Крумова. Техни партньори са БАН и Институтът за изучаване на населението и човека в БАН.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име